...

Повітряна теплова завіса для харчової промисловості

Повітряна завіса на двері, в першу чергу, застосовуються в будинках для клімат-контролю та зниження тепловтрат в холодну та теплу пору року. Використання правильно підібраної повітряної завіси на ворота для захисту вхідних груп, дозволяє знизити тепловтрати до 80% через відчинені двері.

 

Повітряна завіса, що має високу швидкість потоку, має корисний “побічний ефект”: захист від проникнення в приміщення мух та інших комах, що літають. Це дуже важливий ефект і нагальна потреба для всіх виробництв харчової промисловості та підприємств громадського харчування, приміщень, в яких застосовуються суворі правила гігієни навколишнього середовища та дотримуються СанПіН норм.

Повітряна теплова завіса для харчової промисловості Повітряна теплова завіса для харчової промисловості

Повітряна завіса для боротьби з комахами у харчовій промисловостіповинна відповідати або перевищувати вимоги та стандарти охорони здоров’я та санітарних служб.

Промислові повітряні завіси Airtecnics серії FLY, виготовлені згідно з вимогами FDA або USFDA такими як:

  • вимоги до повітряного потоку на виході із сопла,
  • вимоги до мінімальної швидкості повітря на хвилину,
  • швидкість повітряного струменя біля підлоги по всій ширині дверного отвору. Дуже важливо, щоб весь дверний отвір був перекритий, так щоб не було незахищених проміжків, які б дозволили комахам проникати в приміщення.
  • кут ламелей має бути відрегульований. Найбільш ефективна установка повітряної завіси для захисту від літаючих комах на зовнішній стороні дверей, потік повітря повинен бути спрямований від зони, що захищається (кут ламелей відрегульований).

Повітряна теплова завіса для харчової промисловості

УВАГА!!! ВИМОГИ ДО ПОВІТРЯНОЇ ЗАВЕСИ В ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ДЛЯ БОРОТЬБИ З КОМАХАМИ:

  • Щоб було перекрито весь дверний отвір і навіть трохи перевершити його так, щоб не було зазорів для проникнення комах.
  • Потік повітря має бути в межах 5-12 см завширшки, з мінімальною швидкістю 8 м/секунду 1 метр над підлогою.
  • Щоб повітряна завіса мала регульовані ламелі. Кут близько 15 – 20° від вертикалі, як правило, оптимальний.

Наявність комах на виробництві харчування, в ресторанах, лікарнях та інших приміщеннях громадського харчування може викликати забруднення харчових продуктів і, відповідно, поставити під загрозу здоров’я населення, використовуючи повітряні завіси для боротьби з комахами можна мінімізувати потрапляння комах.

Повітряна теплова завіса для харчової промисловості

Повітряна теплова завіса для харчової промисловості

Повітряна теплова завіса для харчової промисловості

Повітряна теплова завіса для харчової промисловості

Канальні фанкойли

Канальні фанкойли – це високоефективні пристрої для обігріву та охолодження, які забезпечують рівномірний розподіл повітря по всьому приміщенню. Їх основна перевага – прихований монтаж, завдяки якому обладнання залишається непомітним, а

Читати більше

Тепловий насос на 100 м2

В умовах війни і постійного зростання цін на енергоносії та прагнення до більш екологічних рішень, теплові насоси стають чудовою альтернативою традиційним системам опалення та охолодження. Вони не тільки допомагають істотно

Читати більше