...

Ducto

DUCTO – це новий фанкойл INNOVA.
Дуже високоефективний фанкойл, з автоматичним регулюванням швидкості вентилятора для забезпечення постійного повітряного потоку, а отже, підтримки постійного комфорту.

Ducto — це фанкойл INNOVA , де потік змінюється залежно від опору повітря. Ducto є самоадаптивним, оскільки в будь-який час він розпізнає опір у повітрі та автоматично змінює швидкість, щоб потік повітря був постійним, таким чином підтримує комфорт у приміщенні.

DUCTO ідеально вбудовується в будь-який підвісну стелю або стіну.

Фанкойл оснащений відцентровими вентиляторами з DC-двигуном з низьким споживанням, що гарантує постійну швидкість потоку.

Інверторний двигун вентилятора робить фанкойл Ducto дуже тихим, що дозволяє встановлювати їх в будь-яких приміщеннях, навіть спальнях. На відміну від звичайних канальних фанкойлів, які чергують дратівливі потоки повітря з моментами повної зупинки, у Ducto рух повітря постійний і непомітний. Відцентровий вентилятор з крильчаткою з одним двигуном поступово зменшує оберти при досягненні заданої температури: технічне рішення, спрямоване на мінімізацію шуму.

Монтаж горизонтальний або вертикальний.

Фанкойли в інтер’єрі

Широкий асортимент Ducto

AirLeaf SL

Фанкойл з відкритим корпусом. Стандартна версія AirLeaf з тангенціальним вентилятором з асиметричними лопатями і теплообмінником з великою передньою поверхнею для досягнення найвищого рівня ефективності.

AirLeaf SLS

Фанкойл з невисоким корпусом. Висота всього 379 мм ідеально підходить для мансард, офісів з високими вікнами, коридорів і всіх випадків, коли необхідно мінімізувати габаритні розміри.