...

Побутові теплові насоси Innova

INNOVA завжди інвестувала в технологію PDC і сьогодні може похвалитися дуже широким асортиментом продукції для задоволення будь-яких потреб.
Традиційні і дизайнерські системи, з зовнішнім блоком або без нього, для нових будівель або реконструкцій.

STØNE – це дизайнерське рішення, розроблене для житлових приміщень, яке ідеально інтегрується на естетичному рівні на балконах, терасах, на відкритому повітрі та в приватних будинках. Тепловий насос, який вам більше не доведеться ховати.

3in1 Mono – це моноблочний канальний тепловий насос повітря-вода із 200-літровим бойлером для гарячої води.

Від маленької квартири до великого офісу, від вілли до кондомініуму. eHPoca, 3в1 і 3в1 вбудовані — це високонадійні та універсальні теплові насоси, які адаптуються до різних умов. Висока ефективність у будь-якій ситуації.

Характерною особливістю теплового насоса є те, що в літній період можна отримати комфортне водяне кондиціювання та ГВП. Звідси випливає, що використовуючи тепловий насос повітря-вода в приватному будинку, квартирі, ресторані, можна забезпечити комфортні умови цілий рік.

Так як тепловий насос «повітря-вода» розроблений на основі новітніх технологій і застосовує для виробництва джерела енергії, що відновлюються, то і його експлуатація, в порівнянні з традиційними опалювальними приладами, істотно нижче. Оцінити ефективність роботи теплового насоса, як у режимі опалення, так і у режимі охолодження, можна за допомогою коефіцієнта COP/EER який дорівнює співвідношенню потужності до споживаної електроенергії, яка для цього знадобилася.