...

eHPoca

eHPoca — це три типи теплових насосів INNOVA, які відрізняються високою надійністю та універсальністю, здатні адаптуватися до будь-якого середовища: від маленької квартири до великого офісу, від вілли до кондомініуму. Усі внутрішні гідравлічні модулі з’єднані із зовнішніми блоками за допомогою фреономагістралі, мають високу ефективність для опалення, охолодження та виробництва гарячої води навіть у особливо складних умовах.

eHPoca в інтер’єрі

Широкий асортимент eHPoca

eHPoca

eHPoca — це роздільний гідравлічний модуль, ідеальний для створення індивідуальних систем як в офісах, де гаряча вода не потрібна, так і на віллах і великих будинках, де eHPoca поєднується з накопичувачем побутової води відповідно до потреб сім’ї. Крім того, завдяки широкому діапазону потужності він також використовується в централізованих системах через кілька каскадних блоків і з накопиченнями гарячої води.

3в1

Завдяки вбудованому накопичувачу на 200 літрів для гарячої побутової води тепловий насос 3в1 призначений для задоволення потреб сім’ї з 3-4 осіб. Комплексне та надійне рішення, здатне забезпечити 3 типи переваг в 1: гаряче водопостачання, опалення та охолодження.
3в1 включає в себе всі додаткові компоненти системи у внутрішньому блоці, а з’єднання між внутрішнім і зовнішнім блоками обмежується лише підключенням фреономагістралі, що дозволяє уникнути потреби в спеціальному технічному приміщенні.

3в1 Вбудований

Невидимий тепловий насос
3in1 Вбудований – це версія для вбудовування в стіну будинку. Шафа глибиною лише 35 см оснащена резервуаром для води трохи меншим, ніж видима версія 3 в 1.Ідеально підходить для будинку з обмеженим простором, який не хоче відмовлятися від ефективності теплового насоса INNOVA.