Реєстрація

Повітряні завіси

Ефективне скорочення тепловтрат, пiдтримки комфортних умов в торгових i офiсних центрах, ресторанах, кафе, готелях, аеропортах, комерцiйних i громадських чи промислових будiвлях, якi тримають свої двepi вiдкритими для вiдвiдyвaчiв, за допомогою повітряних завiс Airtecnics.

У широкому асортиментi повiтряних завiс Airtecnics є завiси з вентиляторами ЄС, з DХ-теплообмiнником (фреоновим теплообмiнником), якi працюють в парi з тепловим насосом повiтря-вода або VRF, дизайнерськi та вбудованi завiси, та завiси на револьвернi дверi.

Чому саме Airtecnics?

Повітряні завіси Airtecnics — це не тільки завіса, це, перш за все, можливість по-новому подивитися на світ повітряних завіс і їх роль в організації внутрішнього простору приміщення.

Повітряні завіси Airtecnics дозволяють тримати двері відкритими, що сприяє залученню клієнтів і збільшення кількості продажів, скорочують тепловтрати, захищають від холодних і теплих потоків повітря, відсікають пориви вітру, пил, запахи і комах.

Наші фахівці з великим досвідом допоможуть обрати найкраще для вас.

Комерційні повітряні завіси створені для ЗАОЩАДЖЕННЯ тепла і створення повітряного бар’єру на шляху холодного повітря, що проникає через вхідний дверний отвір. Повітряна завіса, встановлюється в кафе, ресторанах, бізнес центрах, складах, сховищах і т.д.

Даний вид дверей встановлюються в комерційних будівлях, де високий потік відвідувачів, для захисту приміщення від протягів і тепловтрат. При інсталяції повітряної завіси створюється невидимий повітряний барьєр, холодне / тепле повітря з вулиці не заходить в приміщення. Тим самим створюється комфортний внутрішній клімат в приміщенні і немає потреби витрачати додаткові енергоресурси на підігрів / охолодження повітря.

Промислова повітряна завіса — ефективна боротьба з тепловтратами, комахами, пилом, поривами вітру, неприємними запахами, димом … Її використання істотно знижує витрати на нагрівання / охолодження повітря в приміщенні (до 80%).

Декоративні завіси допоможуть зробити єдиним дизайн приміщення. Вони не тільки створять повітряний бар’єр, але так само органічно впишуться у дизайн інтер’єру і підкреслять рівень ресторану, бутіка, торгового приміщення і т.д, а також будуть виконувати завдання вивіски, інформаційної дошки.

Ці завіси з вентиляторами ЄС і фреоновим теплообмінником (DX-coil) для роботи з тепловим насосом стають найефективнішими повітряними завісами і мають найнижчі експлуатаційні витрати.

Вони так само ефективно розділяють внутрішній мікроклімат приміщення від зовнішнього повітря, скорочують витрати на енергоресурси, дозволяють тримати двері відкритими.

Переваги вбудованих повітряних завіс в тому, що вони не змінюють (не обтяжують) інтер’єр приміщення. Їх монтаж проводитися як вертикально, так і горизонтально.

Повітряні завіси з подвійною технологією для дезінфекції та очищення повітря та поверхонь. Завдяки ним можна знешкодити віруси та бактерії, а також забруднювачі повітря та запахи.

Ефективне скорочення тепловтрат, підтримки комфортних умов в торгових і офісних центрах, ресторанах, кафе, готелях, аеропортах, комерційних і громадських чи промислових будівлях, які тримають свої двері відкритими для відвідувачів, за допомогою повітряних завіс Airtècnics.